Telefon
WhatsApp
Boğayı 7 kişi zapt edemedi! Bir kişi aldığı darbe ile yere düştü

Kurban için alınan boğa, sahiplerine zor anlar yaşattı. Dev boğa gözü kapatılarak bir ağaca bağlandı. Tekme atmaması için arka bacakları da bağlanan kurbanlık boğa kesilmek üzere bekletiliyordu.

 
 

Sahibi ile birlikte 7 kişi boğayı tutmak için yanaştı. Bir kişi kuyruğundan, iki kişi arka bacaklarındaki ipten kurbanlığı tutarken 4 kişi de gövde tarafından boğayı tutmaya başladı. Ancak boğa, kendisini tutanlara tüm gücüyle direndi. Boğanın hamlesiyle çevresindeki 7 kişiyi sağa sola doğru savuran boynuzundan tutan bir kişiyi de yere düştü.

Yere düşen kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

KURBANLIK KOYUN MAĞAZAYA GİRDİ, PANİK ANLARI

Bursa İznik’te kurban pazarından kaçan koyun ilçe merkezindeki bir bayan giyim mağazasına daldı. Bayramlık kıyafet için iş yerinde bulunan kadınlar kurbanlık koyunu görünce kaçmaya çalıştı.

Boğayı 7 kişi zapt edemedi Bir kişi aldığı darbe ile yere düştü
 

O anlar güvelik kameralarınca an ve an kaydedildi. İş yeri sahibi İnci Genç Topuklular şok olduklarını dile getirerek, “Bayram dolayısıyla iş yerim doluydu. Kurbanlık koyun bir anda içeriye dalınca neye uğradığımızı şaşırdık” dedi.

 
 
Boğayı 7 kişi zapt edemedi Bir kişi aldığı darbe ile yere düştü
 

RİZE'DE 1 SAATLİK 'KAÇAN BOĞA' KOVALAMASI

Rize İslampaşa Mahallesi'nde sabah saatlerinde kesim için dışarı çıkarılan kurbanlık boğa, sahibinin elinden kaçtı. Çevredekilerin uğraşlarına rağmen boğa yakalanamayınca Rize Belediyesi Kurban Timi'ne haber verildi. Araçlarla takip edilen boğa, Portakallık, Bağdatlı ve Gülbahar mahallelerini geçip 2 kilometre koştu. Menderes Bulvarı'na inerek sürücülere de zor anlar yaşatan boğa, 1 saatin ardından veteriner hekim tarafından atılan sakinleştirici iğneyle yakalandı. Boğa, kamyona konulup, kesim yapılacak alana götürüldü.

 

Kaynak Linki: https://www.milliyet.com.tr/gundem/bogayi-7-kisi-zapt-edemedi-bir-kisi-aldigi-darbe-ile-yere-dustu-6787534

Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği