Telefon
WhatsApp
Burak Özçivit'ten Karan paylaşımı: Aslanımla ufuklara yürüyoruz!

'Çalıkuşu' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2017 yılında nikah masasına oturmuştu. İki yıl sonra ilk çocukları Karan'ı kucağına alan çiftten geçtiğimiz aylarda müjdeli haber gelmişti. Şimdilerde ikinci kez anne-baba olacak olmanın heyecanını yaşayan Özçivit, 23 Haziran'da müjdeli haberi alan basın mensuplarının "Neler hissediyorsunuz?" sorusuna; "Biz de yeni öğrendik, inanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan'a bile söyleme fırsatımız olmadı" yanıtını vermişti.

 
 

"KARAN İLE STAJIMI TAMAMLADIM"

Mutluluğu yüzlerine yansıyan ikiliden Burak Özçivit, "Daha haberi yeni aldık. 'Kız mı olsun, erkek mi olsun?' modunda değiliz, sağlıklı, vatana millete hayırlı evlat olsun yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım" ifadelerini kullanmıştı.

Burak Özçivitten Karan paylaşımı: Aslanımla ufuklara yürüyoruz
 

BODRUM'DA MAVİ TUR

Burak Özçivit, iki aylık hamile olan eşi Fahriye Evcen ve Nisan 2019'da dünyaya gelen oğulları Karan, şimdilerde Bodrum'da mavi tur yapıyordu. Çift, geçtiğimiz haftalarda Yalıkavak'a demir atmıştı. Posta gazetesinde yer alan habere göre; kahvaltı için karaya çıkıp, bir mekana giden Özçivit Ailesi'nin neşesi yerindeydi. Ta ki, kediyle oynayan Karan'ın müşterilerden birinin masasına çarpmasına kadar! Bu duruma sinirlenen müşteri, Karan'a "Yavaş ol biraz, bu ne ya!" diye bağırmıştı.

 

Fahriye Evcen, "Yaptığınız çok ayıp, o daha bir çocuk" sözleriyle tepkisini gösterdi. Müşteri ise "Ne yapayım çocuksa!" karşılığını vermişti. Ünlü çift, Karan'ı da alıp, mekanı terk etti. Güzel oyuncunun zor sakinleştiği öğrenilmişti.

"ARTIK SAÇMALAMAYIN"

Haklarında çıkan bu haberleri tiye alan Evcen ile Özçivit için yeni bir iddia ortaya atılmıştı. İddiaya göre; eşi ve kayınvalidesiyle kavga eden Evcen, ipleri koparmış ve evi terk etmişti. Bu haberlerin ardından Karan adını verdikleri üç yaşında bir oğulları olan oyuncu çiften Burak Özçivit, sosyal medya hesabından kalp emojisiyle birlikte aşk pozu yayınlamıştı. İkinci çocuğuna hamile olan Fahriye Evcen ise aynı poza, "Artık saçmalamayın, bizi rahat bırakın” notunu düşmüştü.

Burak Özçivitten Karan paylaşımı: Aslanımla ufuklara yürüyoruz
 

BABA-OĞUL POZU

Şimdilerde tatillerine devam eden çiftten Burak Özçivit, oğlu ile objektif karşısına geçti. Karan'ı da yanına alarak botla denizde açılan ünlü oyuncu, çektiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Özçivit, paylaşımına; "Aslanımla ufuklara yürüyoruz" notunu düştü. Baba-oğulun pozuna kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.(Milliyet)

https://www.dunyasondakika.com/

Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği