Telefon
WhatsApp
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Cemevlerine yönelik saldırılara sert tepki

Ankara Mamak’ta, dün Şah-ı Merdan Cemevi’nde ibadet sırasında bir kişi elindeki sandalyeleri cemevi dedesinin olduğu yere doğru fırlattı. Saldırganın fırlattığı sandalyelerden biri cemevinde oturan bir yurttaşın başına geldi. Saldırgan daha sonra cemevinden koşarak uzaklaştı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Aynı gün Ankara’daki Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Merkezi’nin ve Ana Fatma Cemevi’nin de saldırıya uğradığı öğrenildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü, üç olayda da saldırganın aynı kişi olduğunu açıkladı.

 
 

"BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara'da cemevlerine yönelik gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum. Muharrem ayını idrak ettiğimiz bu mübarek günlerde kardeşliğimize kast edenlere fırsat vermeden fitneye, fesada karşı birlik ve beraberliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz inşallah" ifadelerine yer verildi.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaştan Cemevlerine yönelik saldırılara sert tepki
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kaynak Linki: https://www.posta.com.tr/gundem/diyanet-isleri-baskani-erbastan-cemevlerine-yonelik-saldirilara-sert-tepki-2545038

Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği