Telefon
WhatsApp
Dünyanın en ünlü hapishanesi Alcatraz'ın gizemi: Ellerinde yalnızca çatal ve kaşık vardı

Dünyanın en ünlü hapishanesi olan Alcatraz'dan 60 yıl önce kaçan 3 mahkumun, 'asla kaçılamaz' denilen hapishaneden nasıl kaçtıkları halen gizemini koruyor. Filmlere bile konu olan hapishaneden firar eden John Anglin, kardeşi Clarence ve Frank Morris'in bu işi yapmak için ellerinde yalnızca kaşık ve çatal olduğu ifade edildi. Kaçakların ölüp ölmediği de bilinmezken, yeni hazırlanmaya başlayan bir televizyon belgeselinde olayın perde arkasının aydınlatılması bekleniyor.

 
 
Dünyanın en ünlü hapishanesi Alcatraz’ın gizemi: Ellerinde yalnızca çatal ve kaşık vardı

60 yıl önce dünyanın en ünlü hapishanesi Alcatraz'dan kaçmayı başaran soyguncular dünya gündemini halen meşgul ediyor. Kaçılması imkansız denilen hapishaneden kaçan John Anglin, kardeşi Clarence ve Frank Morris kötü şöhretli hapishaneden firar etmeyi başarmıştı.

 

 

 
Dünyanın en ünlü hapishanesi Alcatraz’ın gizemi: Ellerinde yalnızca çatal ve kaşık vardı

Kaliforniya'da Alcatraz Adası'nda bulunan hapishanenin 4 tarafı sularla kaplı. O nedenle 60 yıl önce yaşanan bu kaçış hikayesi gündemi oldukça meşgul etmişti.

 

 

Kaynak Linki: https://www.sabah.com.tr/galeri/dunya/dunyanin-en-unlu-hapishanesi-alcatrazin-gizemi-ellerinde-yalnizca-catal-ve-kasik-vardi

Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği