Telefon
WhatsApp
Filistinlilere göre savaş uçakları Gazze'deki mülteci kamplarını vuruyor! Gazze'de internet ve telefon hizmetleri kesildi

 

Gazze Şeridi'ndeki tüm iletişim ve internet hizmetlerini kesildi

Gazze Şeridi bu gece şiddetli patlamalara ve İsrail uçakları ve savaş gemileri tarafından eşi benzeri görülmemiş bir bombardımana tanık oldu; bu bombardıman, Şeridi'yle iletişim ve internet hizmetleri kesilirken düzinelerce vatandaşın ölümüne ve yaralanmasına yol açtı.

Benzeri görülmemiş işgal baskınlarının, aralarında çocukların ve kadınların da bulunduğu sivillerin öldürülmesine, sayıları henüz bilinmeyen onlarca vatandaşın yaralanmasına ve üzerinde mesken bulunan çok sayıda bina ve evin yıkılmasına yol açtı.

Kaynaklara göre, baskınlarda Gazze'deki hastanelerin çevresi, El-Zaytun mahallesi, El-Sabra, El-Rimal, El-Rimal El-Cenubi, El-Şati, El-Safina, El-Meştal, Ensar Kompleksi, Şeyh mahalleleri hedef alındı. Ajleen, Tel Al-Hawa ve Gazze Şehri ve çevresindeki diğer mahalleler ve bölgeler.

İletişim ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı, işgalin üçüncü kez uluslararası yolları kestiğini ve 'ndeki tüm iletişim ve internet hizmetlerini kestiğini doğruladı.

İsrail işgal uçaklarının Deyr El Balah'ın batısında, El Zeytun, El Nasr, Şeyh Rıdvan, El Bureyc Kampı, El-Bureyc Kampı mahallelerinde çok sayıda yerleşim yerini bombalaması sonucu onlarca vatandaş hayatını kaybetti ve yaralandı.

 

 

https://www.dunyasondakika.com/

Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği