Telefon
WhatsApp
Firma Tanıt ve Karadağ Web Tasarım Projeleri ile Doğucan Uğurlu

Firma Tanıt ve Karadağ Web Tasarım Projeleri ile Doğucan Uğurlu

Kısa sürede büyük işler başaran Dodo Bilişim Yazılım hizmetleri yeni projeleriyle yine Türkiye'de değil Dünyada Google üzerinde ses getirmeye başladı.
Firma Tanıt firması yetkilisi Doğucan Uğurlu, firmanın verdiği hizmetleri Son Dakika Online Web Sitemizde anlattı. Firmanın kuruluş aşaması anlatan Uğurlu, “2015 yılında freelancer olarak başladım. Bir çok firmaya destek sağladım ve 2017 yılında resmi olarak Firma Tanıt firmasını kurdum. Firma Tanıt firması 2017 yılından bu yana web tasarım başta olmak üzere dijital pazarlama ve google seo alanlarında uluslararası standartlarda hizmet vermektedir.” Kısa sürede google üzerinde üst sıralarda yer almaya başlayan sitemiz olan Firma Tanıt'ın Facebook 150.000 takipcisi twitter’da 25.000 takipcisi bulunmaktadır.Firma Tanıt Alexa Dünya sıralamasında 100.000 Türkiye’de 2.253 sıradadır.Google ’da Sektörel Reklam vererek bünyesinde bulunan 735.000 firmayı desteklemektedir.
Sitemize Üye Olursanız Firmanız Kendi Adına Sektöründe İl İlçe ve Mahallesinde Google’da listelenir. Sponsor Olursanız İlindeki Tüm İlçelerde Sektörünüzdeki Tüm Firmaların Üzerimde ve sektörünüzdeki Tüm Pasif Üyelerde Alternatif firma olrarak listelenirsiniz. Firmayı sadece Siteye eklemekle kalmayıp kullandığı 10 sosyal ağdada tanıtımını yapmaktadır.
Facebook – Twitter – Google+ vb.Türkiye’de bulunan tüm resmi kurumların iletişim bilgilerini internete taşıyarak google aracığıyla ulaşılmasını sağlamaktadır. dedi.

Google üzerinde en fazla etkileşimi olan Firma Tanıtım sayfası için tıklayın. 

Firma Tanıt

Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği