Telefon
WhatsApp
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı! TFF'ye saldıran şahıslar yakalandı

Türkiye Futbol Federasyonu’na akşam saatlerinde gerçekleşen silahlı saldırı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TFF’nin Riva tesislerine geldi. Helikopterle tesise gelen Bakan Soylu'nun, bina içerisinde ve çevresinde incelemelerde bulunduğu, görevlilerden bilgi aldığı belirtildi.

 
 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TFF'ye saldırıda bulunan şahısların yakalandığını açıkladı. Bakan Soylu şu ifadeleri kullandı:

"Yakın yerden 11 adet atış olduğunu değerlendiriyoruz. 11 adet boş kovan var. Binaya 5 adet isabet var. Zanlılar kısa bir süre içerisinde yakalandı. C.U. ve O.G. polisimizin dikkatli çalışması sonucunda hemen alındı. Hem alkol alıyor hem denize giriyorlar hem de bu atış işini gerçekleştiriyorlar. Allah korumuş ben atılan kurşunların isabetlerini gördüm. Ayakta duracak halleri yoktu. Çok kritik bir hizada denk gelmiş. Olay tüm yönleri ile soruşturulacak. Başka bir şey söz konusu mu değil mi diye soruşturmayı derinleştireceğiz."

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Menfur saldırıyı yapanların çok kısa bir sürede yakalanmaları önemli. Ligler başlayalı 4 hafta oldu, maalesef bir fanatizm şimdiden başladı. Bütün kulüp başkanlarından, teknik direktörlerden, seyircilerimizden rica ediyorum; her yenilgide, puan kaybında, beraberlikte hakemleri ve federasyonu suçlamayın. İnsan olduğumuzu hatırlayalım. İnsan olduğumuzu hatırlamazsak böyle şeyler çok gelir. Sporu dostluk, kardeşlik olarak görüyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz ve ben çok üzgünüz. Allah hiç bin sıkıntı yaratmadan bizi sizin karşınıza çıkardı.(Milliyet)

 

 

https://www.dunyasondakika.com/

Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği