Telefon
WhatsApp
Meksika Kongresi'nde iki 'uzaylı cesedi' sergilendi

Bir ufologun görünüşte "insan olmayan" iki uzaylı cesedini ortaya çıkarmasının ardından Meksika Kongresi'nin közleri olağanüstü bir oturum için hazırdı.

Meksika Kongresi'ne katılan gazeteci ve ufolog Jaime Maussan, iki minik cesedin Peru'nun Palpa ve Nazca şehirleri yakınlarında bulunan 1000 yıllık uzaylılara ait olduğunu iddia etti.

Mexico City'nin San Lazaro yasama sarayında UFO'larla ilgili brifingde çekilen klipte Maussan, içinde 'insan olmayan' figürlerin bulunduğu iki kutuyu açmadan önce politikacılara seslendi.

Kongre'ye hitaben Maussan şunları söyledi: “Bu örnekler karasal evrimimizin bir parçası değil… Bunlar bir UFO enkazından sonra bulunan varlıklar değil. Diatom (yosun) madenlerinde bulundular ve daha sonra fosilleştiler.”

Figürlerin üç uzun parmağı, uzun kafatasları ve ince gövdeleri vardı ve aynı zamanda bir kum tabakasıyla kaplı gibi görünüyorlardı.

Yeminli konuşma yapan Maussan, örnekler üzerinde Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi (UNAM) tarafından testlerin yapıldığını açıkladı. Testlerin ardından sonuçların cesedin DNA'sının yüzde 30'unun tespit edilemediğini iddia ediyor.

Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği