Telefon
WhatsApp
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 6'lı masaya sert tepki: ABD'ye biri gidiyor biri geliyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 6'lı masaya sert tepki göstererek, başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, CHP ve İYİ Parti heyetlerinin ABD'ye gitmesini sert bir dille eleştirdi.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

"Yıkılmamızı gözleyenler var. Dikkat ediniz. Birbirimize girmemizi düşleyenler var uyanık olunuz. Türkiye'miz üzerinde emeli ve gözü olanlar var tetikte durunuz.

Teslim olmayacağız, taviz vermeyeceğiz. Millet diyeceğiz, vartan diyeceğiz al bayrağın altında hep beraber toplanıp bağımsızlığımıza asla gölge düşürmeyeceğiz.

Milletimizin hak ve hukukunu birlikte savunacağız. Devletimizin egemenlik ve hükümranlık haklarını beraberce koruyacağız.

J1

Emperyalizmin kalleş fermanına ümit bağlayanlar, 2023'te kenara itilecektir. 2023 yılı Türk tarihinin dönüm noktalarından bir tanesidir. Türkiye'ye tuzak kuranlar 2023'te alt edilecektir.

"AMERİKA'YA BİRİ GİDİYOR BİRİ GELİYOR"

Zillet partileri henüz dış güçlerden aday için izin ve yetki belgesi alamadıkları için bir şey söyleyemiyorlar, Amerika'ya biri gidiyor biri geliyor. CHP Genel Başkanı, ABD’deki bir benzinlikte 8 saat hamburger yediğini ifade ederek şaibeli diyaloglarını örtbas etmeye kalkıyor.

J2

Kılıçdaroğlu meydan okuyor ancak hala adayım diyemiyor. Malum belediye başkanlarını Sayın Erdoğan ile eş tutup rakip gösteriyorlar. Bu bir FETÖ yönetimidir. Yenemiyorsan yıprat taktiğidir.

Türkiye'de iktidarın yolu yabancı başkentlerden geçmez, geçemez. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

Bölücü terör örgütü PKK'nın iftiralarına sarılıp şerefli Türk askerlerini suçlayan kim varsa teröristtir, şerefsizdir, haindir, suçludur."

(Milliyet)

 

https://www.dunyasondakika.com/

 

Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği