Telefon
WhatsApp
Netanyahu, Hamas'da savaş kampanyasının 'daha yeni başladığını' söyledi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze'de öldürülen insan sayısının 500'ü geçmesiyle savaşın "daha yeni başladığını" söyledi.

İsrailli bakanların Gazze'nin tüm gıda, elektrik ve yakıt tedarikinin kesileceği "tamamen kuşatma" emri sonrasında konuşan Netanyahu, Hamas'ın "zor ve korkunç şeylere" dayanacağına söz verdi.

Ülkenin güneyindeki yetkililere konuşan İsrail başbakanı şunları söyledi: “Korkunç ve zor şeyler yaşadığınızı biliyorum; devlet size yardım etmek için çevrilmemiş taş bırakmayacak.

“Bu zor günlerde liderliğiniz çok güçlü, zaman alacak ve önümüzdeki zor günlerde de güçlü bir duruşa ihtiyaç var. "Sizi ve halkımızı kucaklıyorum. Hepimiz yanınızdayız ve Hamas'ı büyük bir güçle yeneceğiz."

Netanyahu yetkililere "kararlı durmalarını çünkü Orta Doğu'yu değiştireceğimizi" söyledi. Daha sonra "Hamas zor ve korkunç şeyler yaşayacak" diye ekledi ve gruba yönelik kampanyanın "daha yeni başladığını" söyledi.

Bu sözler, İsrail'de Cumartesi günü en az 700 kişinin ölümüne yol açan büyük saldırıya misilleme olarak Hamas hedeflerine düzenlenen hava saldırıları nedeniyle Gazze Şeridi'ndeki ölü sayısının Pazartesi günü 560'a revize edilmesinden kısa bir süre sonra ortaya çıktı. 

 

https://www.dunyasondakika.com/

Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği