Telefon
WhatsApp
PlayStation: Çıkış tarihi, fiyat, Teknik özellikler

Yayın tarihi

PlayStation Portal'ın bu yılın sonlarında, 15 Kasım 2023'te gelmesini bekleyebilirsiniz.

Fiyat

PlayStation Portal piyasaya sürüldüğünde 200$ fiyatla satışa sunulacak.

PlayStation Plus Türkiye fiyatlarına %600 zam yapıldı. (ShiftDelete)

Extra 400,00 TL'den 2.340 TL'ye çıktı.

Deluxe 460,00 TL'den 2.740 TL'ye çıktı.

 

Özellikleri

PlayStation Portal hakkında bilmeniz gereken en önemli şey gerçekte ne olduğudur. Bu, PSP veya Vita gibi yerel olarak oyun oynayabileceğiniz özel bir el tipi cihaz değildir; bunun yerine yalnızca PlayStation 5'inize yardımcı olarak kullanılabilir. Bu cihaz yalnızca oyunları ana konsolunuzdan ekrana Wi aracılığıyla yayınlamak için tasarlanmıştır. -Uzaktan oynatma için Wi-Fi.

 Oyunlar cihazda yerel olarak oynatılamaz, bu da cihazın PS5'inize bağlanmadan çalışamayacağı anlamına gelir. 

Ancak PS5'inizle aynı ağda olmanıza gerek yok. PS5'iniz dinlenme modunda olduğu ve Wi-Fi'ye bağlı olduğu sürece, bağlantının yeterince güçlü olması koşuluyla oyun oynamak için başka bir Wi-Fi ağı üzerinden PS5'e bağlanabilirsiniz.

PlayStation Portal, OLED hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak şekilde, ortasında 8 inçlik bir LCD ekran bulunan, dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyiciler gibi DualSense denetleyiciyle aynı denetleyici işlevlerine sahip olacak. Bu ekran, saniyede 60PlayStation Plus kare (fps) hızında 1080p'ye kadar görseller sunabilir, ancak bu sayılar bireysel internet hızınıza ve Wi-Fi bağlantınıza bağlı olarak değişebilir.

Pil ömrünün, tüm özellikleri kullanan oyunlarda 4 veya 5 saat kadar düşük bir süreden, potansiyel olarak 12 saate kadar çıkabilen DualSense kontrol cihazlarıyla aynı olduğu bildiriliyor.

PlayStation Portal'ın Bluetooth işlevi yoktur; bu, kablosuz seçeneği kullanmak için Sony'nin yeni Pulse Elite veya Pulse Explorer kulaklıklarından birini satın almanız gerekeceği anlamına gelir. Kablolu kulaklık kullanıyorsanız normal bir 3,5 mm kulaklık girişi vardır.

Diğer bir sınırlama ise bulut akışı yoluyla herhangi bir oyun oynayamamanızdır. Portalda oynamak istediğiniz herhangi bir oyunu uzaktan oynayabilmeniz için PS5'inize önceden yüklenmiş olması gerekir.

 

 

https://www.dunyasondakika.com/

Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği