Telefon
WhatsApp
Rusya dolara meydan okuyor yüz briklik sembolik banknotu sunuyor
Rusya'nın BRICS grubunun ABD dolarına bağlı kalmamak için ortak para birimi oluşturma çabalarının bir parçası olan girişimi, etkinlikte konuklar tarafından alkışlandı.
 
Banknotun bir tarafında bloğun beş kurucu devletinin (Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika) bayrakları, diğer tarafında ise diğer yedi devletin amblemleri yayınlanmaktadır. İran İslam Cumhuriyeti bayrağı.
 
Benzer şekilde, gelişmekte olan ekonomilerden oluşan uluslararası BRICS grubu, 2015 yılında düzenlenen XV. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde İran, Arjantin, Suudi Arabistan, Mısır, Etiyopya ve Birleşik Arap Emirlikleri bloğuna girerek genişleme kararı aldı. Ağustos Güney Afrika'da.
 
BRICS işlemlerini dolarsızlaştırma girişimlerinin, ABD'nin Rusya ve Çin gibi bloğun bazı üyelerine karşı tek taraflı yaptırımlar ve ekonomik savaş üzerine oynadığı bir senaryonun ortasında başladığını hatırlayalım.
 
Dünya GSYH'sinin %32'sine sahip olan BRICS grubu, dünyanın en büyük yedi ekonomisini bir araya getiren Yediler Grubuna karşı denge görevi görüyor ve genişlemesi ABD ekonomisini iflasa sürükleyebilir.
 
 
 
Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği