Telefon
WhatsApp
SUUDİ ARABİSTAN Ulusal Kampanyasını Başlattı

RİYAD, SUUDİ ARABİSTAN: İki Kutsal Caminin Sorumlusu Kral Salman bin Abdulaziz Al Saud ve Ekselansları Veliaht Prens Muhammed bin Salman bin Abdulaziz'in direktiflerinin uygulanması amacıyla Kral Salman İnsani Yardım ve Yardım Merkezi (KSrelief), bir Suudi Arabistan Gazze Şeridi'ndeki Filistin halkını desteklemeye yönelik Ulusal Kampanya; Etkilenen ailelerin acılarının hafifletilmesine katkıda bulunmak için "Sahem" portalı aracılığıyla.

KSrelief Genel Müdürü Dr. Abdullah Al Rabeeah, KSrelief'in Suudi Arabistan Krallığı liderliğinin direktifleri doğrultusunda Gazze Şeridi'ndeki Filistin halkına yardım sağlamak amacıyla ulusal bir bağış kampanyası başlattığını belirtti. Dr. Al Rabeeah, bu kampanyanın, Gazze halkını destekleme çağrısına yanıt veren Krallık liderliğinin ve halkının devam eden insani cömertliğini simgelediğini vurguladı.

Dr. Al Rabeeah, İki Kutsal Caminin Sorumlusu Kral Salman bin Abdulaziz Al Saud'un 30 milyon SAR, Veliaht Prens Muhammed bin Salman'ın ise 20 milyon SAR bağışladığını duyurdu.
KSrelief Genel Müdürü, bağışların "Sahem" portalı ve uygulaması, kampanya için belirlenen birleşik banka hesabı veya KSrelief'in web sitesinde yer alan çeşitli bağış kanalları aracılığıyla toplanacağını açıkladı. Ayrıca KSrelief'in herhangi bir idari ücret kesintisi yapmadığını ve yararlanıcılara tam olarak ulaştığını açıkladı.

 

 

https://www.dunyasondakika.com/

Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği