Telefon
WhatsApp
Tureks Turunç Madencilik Halka Arz Oluyor

Tureks Turunç Madencilik İş ve Dış Ticaret A.Ş

İşlem Kodu: MARBL

Arz Başvuru Tarihi: 2-3 Kasım 2023

Dağıtım Şekli: Eşit Dağıtım

Lot Sayısı: 58.976.404 Lot

Fiyat: 10.97 TL

Arz Büyüklüğü: 646.971.152 TL

T1 ve T2 Kullanılabilir

Halka Açıklık: %25,80 Olacak

Katılım Endeksi Uygunluğu: Uygun

Aracı Kurum: Tacirler Yatırım Liderlik Edecek

Normal Hisse Alır Gibi Alınacak

 

Tureks Turunç Madencilik İş ve Dış Ticaret A.Ş Hakkında

Tureks, Türkiye'nin önde gelen mermer, kireçtaşı, traverten ve oniks karo, plaka ve dekoratif eleman üreticilerinden ve ocakçılarından biridir. Tureks, 1982 yılından bu yana kendini doğal taştan seçkin koleksiyonlar yaratmaya adamıştır. En son üretim teknolojisi kullanılarak titiz spesifikasyonlara göre ocaktan çıkarılan ve işlenen doğal taş ürünlerimiz, cilalıdan rustik eskitme, yontma ve antikaya kadar çok çeşitli özel yüzey kaplamalarında üretilmektedir. Sonuç olarak banyo, mutfak, fuaye, şömine ve daha fazlası için duvar ve Plakalar kurulumlarına uygun bir dizi çarpıcı, yüksek kaliteli doğal taş ürünü ortaya çıkmaktadır.

Tarih

Tureks, mermer karo üretim evriminin başlangıcında küçük bir atölye olarak kuruldu. Son 30 yılda Türk mermeri, traverten, kireçtaşı, oniks ve daha fazlasını en geniş yelpazede sunan çok yönlü bir taş ocağı, üretim ve dağıtım kuruluşu haline geldi.

Tureks Turunç Madencilik İş ve Dış Ticaret A.Ş Sahibi Kimdir

Tureks Turunç Madencilik Kimin? Tureks Turunç Madencilik şirketinin 5 ortağı bulunmaktadır. Şirket paylarının 59,42%'si Mehmet Münir Turunç'a, 22,26%'sı Osman Cavit Turunç'a, 11,33%'ü Seher Aytemiz Akyatan'a, 2,71%'i İsmail Ünal Turunç'a ve 4,27%'si Zühtü Akyatan'a aittir.

Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği