Telefon
WhatsApp
Yeni savaş kapıda mı? ABD'li general

Rusya Ukrayna savaşı dünyayı sarsmış, Avrupalı iki ülke İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olma isteğine neden olmuştu. Bu savaşın yankıları sürerken ABD'den yeni bir savaş açıklaması geldi. Son dönemlerde iplerin iyice gerildiği Çin ve Tayvan arasında savaş çıkma ihtimaline değinen ABD'li general Rusya Ukrayna savaşına atıfta bulunarak savaş taktikleri hakkında bilgi verdi.

 
 
Yeni savaş kapıda mı? ABD’li general 20 yıldır bunun için çalışıyoruz dedi: Hedef noktaları belirlendi

ABD'li generalin son açıklamaları"Yeni bir savaş kapıda mı?" sorularını akıllara getirdi. Rusya Ukrayna savaşı aylardır sürerken Çin ve Tayvan arasındaki kriz de tırmanıyor. ABD'den ise Çin ile olası bir savaşta nasıl hareket edileceğine dair endişelendiren açıklamalar geldi.

 
Yeni savaş kapıda mı? ABD’li general 20 yıldır bunun için çalışıyoruz dedi: Hedef noktaları belirlendi

HEDEF NOKTALAR BELİRLENDİ

ABD Deniz Piyadeleri Komutanı Orgeneral David Berger, olası bir çatışmaya girmeleri durumunda Çin ordusunun komuta kontrol mekanizması ve lojistik unsurlarının öncelikli hedef olacağını, Çin'in de benzer seçeneklere yönelmesini beklediklerini söyledi.

Kaynak Linki: https://www.sabah.com.tr/galeri/dunya/yeni-savas-kapida-mi-abdli-general-20-yildir-bunun-icin-calisiyoruz-dedi-hedef-noktalari-belirlendi

Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği