Telefon
WhatsApp
Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde yangın!  Hastalar tahliye ediliyor
Edinilen bilgiye göre Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi Yaşlı Bakımevi'nin çatısında saat 12.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatı alevlere teslim olurken, bina da dumanla doldu. 
 
 
Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesinde yangın  Hastalar tahliye ediliyor
 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, onlarca hasta binadan tahliye edilmeye başlandı. Kimi hasta kucaklarda kimisi de tekerlekli sandalyelerde binadan dışarı çıkarıldı. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri ise yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yangında can pazarı yaşanırken, alev alev yanan hastane drone ile havadan görüntülendi.  Yangını söndürme çalışmaları sürdürülüyor.  

Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesinde yangın  Hastalar tahliye ediliyor
 

Yangında son durumun detaylarını, CNN TÜRK muhabiri Ceylan Sever aktardı:

Henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü. Dumanlar çevredeki ilçelerden görülecek seviyeye geldi. Ancak şunu söylemekte fayda var özellikle önce hastanedeki hastaların sevki için işlem başlatıldı. Hastalar teker teker tahliye ediliyorlar. İleri yaştaki hastaların da tahliye edildiğini görmek mümkün. O kadar fazla duman var ki; hastanenin bahçesinde göz gözü görmeyecek şekilde bir alana bürünmüş durumda. İnsanlar zor nefes alıyorlar. Bölgeye çok seviyede itfaiye ekibi sevk edildi. İçeriye görevliler dışında kimsenin girişine izin verilmiyor. Aynı zamanda içeridekilerine de kontrollü bir şekilde, hastalar ve sağlık çalışanlarının tahliyeleri gerçekleştiriliyor. Dumandan zehirlenenlere de ilk müdahaleler hastanenin yakın noktasında gerçekleşiyor. Ancak bahçenin kısmının büyük bir bölümü dumanlara teslim olmuş durumda. Tahliye edilenlerin de dumandan etkilendiğini söyleyelim. İtfaiye erleri canı pahasına çalışıyor. Tarihi bir hastane. Hastane içerisinde başka bir hasta var mı, hala tahliye yapılıyor mu? Henüz resmi bir açıklama gelmedi.

 
 
Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesinde yangın  Hastalar tahliye ediliyor
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Linki: https://www.milliyet.com.tr/gundem/zeytinburnu-balikli-rum-hastanesinde-yangin-6801837

Deniz Suyu Arıtma

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Besiktas Nöbetçi Eczaneler

Anket

E-Bülten Aboneliği